fes-te
soci/a

Commukurru cooperativa està formada inicialment per 10 persones sòcies promotores i tota aquella persona que en vulgui formar part en alguna de les modalits establertes per l’entitat.

Les persones sòcies de la cooperativa desenvolupen les activitats, ofereixen els serveis i subministren tota mena de béns i serveis necessaris per aconseguir la plena integració a la societat de les persones amb diversitat funcional (discapacitat física, psíquica, malaltia mental o altres col·lectius amb risc d’exclusió social).

Persones sòcies

sòcies de treball

Són les persones que estan contractades per realitzar l’objecte i les activitats de la cooperativa.

sòcies de serveis

Són les persones o empreses, que per la seva activitat, ofereixen un servei a la cooperativa.

sòcies de consum

Són les persones o empreses que utilitzen els serveis que ofereix la cooperativa.

Les persones sòcies de treball, de serveis i de consum participen de la gestió i govern de la cooperativa. L’aportació per adquirir la condició de persona sòcia de treball, de serveis o de consum és d’una única aportació de TRES CENTS euros (300€), retornables si és produeix la baixa de la cooperativa.

sòcies col·laboradores

Poden ser persones sòcies col·laboradores les persones físiques o empreses que puguin contribuir a la consecució de l’objecte social de la cooperativa, però, sense dur a terme l’activitat principal.

Les persones sòcies col·laboradores no tenen dret a retorn cooperatiu.

Tenen dret a veu i dret de vot en l’assemblea general, però el conjunt dels seus vots, sumats als dels socis de consum, no pot superar en cap cas el 40% de la totalitat dels vots socials.

L’aportació per adquirir la condició de sòcia col·laboradora és de CENT CINQUANTA euros (150€).

Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de poder atendre la seva petició. Les dades proporcionades es conservaran durant 1 any o durant el temps que es mantingui la relació de col·laboració. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a commukurru-cooperativa estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar l'eliminació quan ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.
Abans d'enviar el missatge ha d'acceptar la nostra política de privacitat.

Subvenció de projecte singular

Promou

Amb el finançament de

Patrocinadors

Logo Integra